Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "хрватска"

Балкан

Стравуваме многу дека ќе загинеме во земјотрес, но тоа се случува многу ретко… Професор Луџи Џонс, една од најпознати сеизмолози во свет, рекла дека...

Балкан

Хрватска ја тресе скандал во кој е вплеткан политичар на ХДЗ кој ја претепал сопругата и свештеникот кој ги затекнал во неговата семејна куќа....

Балкан

Тој во животот (1503-15660) предвидел и појава на епидемија на корона вирус во светот. Францускиот пророк Нострадамус е автор на една од најпознатите книги на претскажувања...

Повеќе