Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Хороскоп"

Забава

ОВЕН Имате јасно зацртани цели. Свесни сте за тешкотии и полека, една по една ги решавате.Сакате да минете што повеќе време со партнерот, но...

Забава

ОВЕН Без да се двоумите, ги користите фамилијарните врски за да ја унапредите работата.  Односот со партнерот е специфичен. Додека вие максимално уживате во...

Забава

Владеењето на хороскопскиот знак Вага започна на 22 септември, што се совпаѓа со доаѓањето на есента. Едниот циклус завршува полека, а другиот започнува –...

Забава

ОВЕН Работа: Се појавува изненадувачки трошок кој ви го расипува расположението. Љубов: Ова поле е одлично прикажано, па се полните со позитивна енергија благодарение...

Забава

ОВЕН Односот со колегите е незадоволувачки затоа што имате впечаток дека не ве разбираат ниту ве поддржуваат. За емотивна стабилнсот неопходен ви е контакт со...

Повеќе