Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Тони Ангеловски"

Македонија

Мобилната единица за безбедност во сообраќајот при Министерството за внатрешни работи вчера (15.01.2021) спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на...

Македонија

Мобилната единица за безбедност во сообраќајот при Министерството за внатрешни работи вчера (08.01.2021) спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на...

Македонија

Мобилната единица за безбедност во сообраќајот при Министерството за внатрешни работи деновиве спроведува засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на Куманово,...

Македонија

На 21.12.2020 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи по претходна судска наредба, извршија...

Македонија

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција- Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи во соработка со Одделот за специјални полициски...

Македонија

Мобилната единица за безбедност во сообраќајот при Министерството за внатрешни работи вчера (12.12.2020) спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на...