Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "тома здравковиќ"

Забава

Една од легендите на српската народна музика и кралот на боемите, како што многумина го нарекоа Тома Здравковиќ, многу го сакаше градот Зрењанин.  Тоа беше град во кој, како...