Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "струмица"

Македонија

На 02.09.2020 во 21:45 часот било пријавено дека на регионалниот пат Берово-Струмица, на место викано „Костов мост“, товарно моторно возило „застава 8310“ со беровски...

Македонија

Во текот на изминатиот викенд во три угостителски објекти на подрачјето на општина Струмица констатирани се кривични дела, во еден угостителски објект констатиран е...