Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Стразбур"

Македонија

Државата треба да даде одговор дали општата аболиција која Ѓорге Иванов ја даде во 2016-та година е законска и дали нејзиното повлекување е правно...

Македонија

Вечер.мк дознава дека Судот за човекови права во Старзбур одлучил дека аболицијата на тогашниот претседател Ѓорѓи Иванов, од април 2016 година, со која од прогон се...