Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Старлета"

Забава

Старлетата и поранешна учесничка во реалити шоу, Сенада Нуркиќ позната како Маца Дискреција, откри на Инстаграм убави вести. Старлетата прослави шест месеци врска со...

Забава

На прашањето зошто многу девојки од јавната сцена изгледаат неприродно, докторот објасни дека тоа се исклучиво желби на ваквите пациенти. Во последните десет години,...

Забава

Поранешната девојка на Ненад Маринковиќ Гастоз, старлетата Теодора Радоичиќ, позната и по учеството во реалното шоу „Парови“, беше осудена на четири години затвор во...