Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "станија"

Забава

Српската старлета Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ во последно време сериозно ги заострија своите односи. Кристијан, кој сега е учесник во реалното шоу „Задруга“...

Забава

Старлетата Станија Добројевиќ за неколку денови, поточно на 6 септември повторно ќе влезе во Задруга и ќе ја одбележи четвртата сезона во ова реално шоу. Покрај неа, таму ќе се најде...