Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Соопштение"

Македонија

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ  Почитувани, Штип покажа дека Заев е лицемерен и одлепен од реалноста владетел кој нема доверба...