Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Сообраќајка"

Македонија

На 28.08.2020 во 20,15 часот било пријавено дека во Скопје на крстосницата од ул.“Христијан Тодоровски Карпош“ и ул.“Босна и Херцеговина“ се случила сообраќајна незгода...

Македонија

На 26.08.2020 во 02,00 часот било пријавено дека во Скопје на крстосницата од ул.„Јустинијан први“ и ул.„Солунска глава“ се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко...