Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Сонце"

Свет

За прв пат, Пекинг успешно го вклучи својот реактор за нуклеарна фузија, таканареченото „вештачко сонце“. Реакторот е дизајниран да биде чист извор на енергија,...