Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "скопје"

Македонија

“Благодарам на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и Извршниот комитет кои ми ја дадоа довербата да го водам Градскиот комитет. Заедно со сите Вас...