Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "себастијан курц"

Свет

Австрискиот канцелар Себастијан Курц посочува дека обврската за вакцинирање против коронавирусот нема да биде воведена во Австрија, но истовремено тој посочува дека луѓето кои...