Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "СДСM"

Македонија

Република Северна Македонија има недостаток од квалитетни статистички податоци и токму затоа по речиси 19 години неопходно е потребен попис за да може државата...

Македонија

Борбата против криминалот и корупцијата е врвен приоритет за СДСМ, а со стратешката рамка „Акција 21“ на Владата, оваа борба станува посилна и поефикасна...

Македонија

СДСМ e посветен на развој и унапредување на енергетскиот сектор и годинава преку стратешката рамка на Владата – „Акција 21“ продолжува со сериозни инвестиции...