Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "СВР Струмица"

Македонија

Докторка од Струмичката болница пријавила вербални закани од непознато лице по вчерашниот инцидент кога еден од роднините на починатото деветмесечно бебе во болницата бурно...