Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "свр скопје"

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (03.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град...