Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "свет"

Свет

Индонезискиот остров Бали ќе ангажира 4.400 инфлуенсери за да го оживее туризмот погоден од пандемијата на вирусот корона. Инфлуенсерите ќе уживаат во бесплатното патување околу...

Свет

За многумина е очигледно дека Швајцарија може да финансира сè самостојно, и покрај тоа, прифаќа пари од милијардери. Надлежниот орган за лиценцирање, Свисмедик, кој...

Свет

Некои земји од северната хемисфера имаат проблем со набавка дополнителни вакцини за грип, заради поголемата побарувачка, но здравствените работници и постарите треба да бидат...

Свет

Водечкиот германски епидемиолог, Христијан Дростен, во говор на Светската здравствена конференција во Берлин предупреди на предвремено славење на успехот на Германија во кризата со...