Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "санкции"

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.01.2021) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (25/26.12.2020) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистриран е...