Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Радмила Шекеринска"

Македонија

Интервјуто на Зоран Заев за бугарски БГНЕС и првичните реакции во јавноста ги зголемија апетитите на двајцата најзаинтересирани за абдицирање на првиот човек на...

Македонија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерката за одбрана Радмила Шекеринска  остварија средба со група офицери кои се вратија од...