Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "работа"

Свет

Во последно време, се чини како никогаш досега, се зборува за кратење на работното време: без разлика дали ќе биде недела која ќе трае од понеделник до четврток, или работен...

Свет

Дури и пред корона кризата, недостигот на стручен персонал во здравството беше голем проблем за министерот за здравство на Германија, Јенс Спан. Според Дојче веле, на Германија во...