Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "протокол"

Македонија

Министерот за здравство Венко Филипче во вестите на ТВ21 посочи дека Владата ги прифатила предложените мерки од Комисијата за заразни болести. – Тоа значи...

Балкан

Во Србија за разлика од Македонија , учебната година почна навреме. Се организира под посебни услови поради епидемиолошката состојба, со помалку ученици во училница...

Македонија

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче на денешната прес-конференција информираше за состојбата со епидемијата во земјата, согласно извештајот на ИЈЗ за минатата недела...

Македонија

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) во соработка со Организацијата на потрошувачи, изработи Прирачник за оператори со храна во градинките. Во прирачникот детално се...