Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Пензија"

Македонија

Измените на Законот за работни односи со кои се предвидува задолжително пензионирање на 64-годишна возраст, поднесени од група пратеници, влегоа во собраниска процедура и...