Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "парфем"

Забава

Ако постојано нанесувавте парфем на зглобовите и потоа го мачкавте зглобот со зглобот, надевајќи се дека ќе трае подолго, вие постојано сте правеле грешка. Нанесувањето...