Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "оставка"

Македонија

Собранието на Република Северна Македонија на денешната втора седница ја констатира оставката на пратеникот Фљорин Бесими, по што претседателот Талат Џаферија ја прекина седницата,...