Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "он"

Свет

Поделениот свет не успеа да одговори на предизвикот за борба против пандемијата на Ковид-19, изјави генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш и укажа дека...

Свет

Човештвото не го помина тестот за новата пандемија, чии жртви веќе се приближуваат до милион, нагласи денеска генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш, говорејќи...

Македонија

Почитувани екселенции, Би сакал да му се заблагодарам на Генералниот секретар на ООН за организирањето на овогодишниот настан посветен на целите за одржлив развој....

Свет

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш, изјави дека пандемијата на новиот коронавирус и понатаму е „надвор од контрола“ и дека светот се приближува до...

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи, се одржа работен состанокпомеѓу министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Росана Дуџак,резидентен координатор на ОН во Република...