Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Оливер спасовски"

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија се одржа средба помеѓу министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија  Оливер Спасовски...

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски оствари средба со амбасадорот на Италијанската Република Н.Е....

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија се одржа работна средба на министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија  Оливер...

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи, се одржа работен состанокпомеѓу министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Росана Дуџак,резидентен координатор на ОН во Република...

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи министeрот за внатрешни работи Оливер Спасовски оствари средба со амбасадорот на Н.Е. Марија Петровиќ.  Министерот Спасовски изрази благодарност...

Македонија

Со ригорозно ограничување на брзините во населените места и со камери на опремата на самите полицајци, Министерството за внатрешни работи ќе ги лови неправилностите...