Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "образование"

Македонија

Министерката за образование и наука Мила Царовска денес одржа онлајн состанок со претставници од естонското и грузиското Министерство за образование, претставници од регионалните канцеларии...

Македонија

„Инвестирањето во образованието е приоритет на секое општество. Квалитетни кадри, светски стандарди и наставни програми кои ги следат современите текови, се основата на развојот...

Македонија

Министерката за образование и наука Мила Царовска на онлајн состанок со градоначалниците и директорите на училиштата разговараше за текот на наставата и за реформските...

Македонија

Министерството за образование и наука ги известува срeдношколците од четврта година, најдоцна до 30 ноември годинава да пријават тема за изработка на матурска проектна задача. Пријавувањето...

Македонија

Министерството за образование и наука апелира до наставниците и учениците доследно да ги почитуваат мерките за заштита од Ковид-19 и одговорно да се однесуваат...

Повеќе