Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "обама"

Свет

Иако израсна во најпознатата куќа во Америка, Саша Обама секогаш се обидуваше да има нормално детство. Неодамна, вирална стана фотографијата на една млада девојка...

Свет

Директорот на националното разузнавање Џон Ратклиф во вторникот ги декласифицираше документите во кои се открива дека поранешниот директор на ЦИА, Џон Бренан, го информирал...