Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "нов"

Свет

Новиот вид на вирус на корона е веќе откриен во осум европски земји, изјави регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге. Осум...

Свет

Според Светската здравствена организација новата варијанта на коронавирус која беше откриена во Велика Британија има поголема стапка на репродукција, но „не е надвор од...