Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Никола Мицевски"

Македонија

Прес-конференција на Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Штетниот и криминален Закон за Макпетрол во износ од 33 милиони евра со кој Зоран Заев му ги...