Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "нбрм"

Македонија

Здружението на оштетени штедачи од Еуростандард очекува пратениците да го разгледаат и прифатат нивниот предлогот за Закон за обесштетување на сите жртви на криминалот...