Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "навивачи"

Македонија

Секторот за внатрешни работи Скопје во изминатите денови интензивно работеше на расчистување на двата настани во кои беа инволвирани навивачки групи и други граѓани...

Балкан

Собирање на навивачи нема да биде дозволено Полицијата во Тирана околу стадионот “Er Albanija” инсталира уреди кои ќе го реметат сигналот на мобилни телефони...