Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "ммф"

Македонија

Според  извештајот на „Транспаренси интернешнел“ објавен на петти август Македонија нема антикорупциски мерки за помошта која ја доби од ММФ за справување со КОВИД-19...