Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "мигранти"

Македонија

Полициски службеници од повеќе организациски единици на Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.10), во рамки на оперативната акција „Рефлекс“ спречија...

Македонија

На 06.10.2020 од страна на Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал, Сектор за криминалистички истраги, Национална единица за сузбивање на криумчарење мигранти...

Повеќе