Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "мексико"

Свет

Поранешниот гувернер на мексиканската држава Халиско, Артистотел Сандовал, беше ликвидиран во тоалетот на ресторан на плажата на одморалиштето Порто Ваљарте. Официјални лица изјавија дека...