Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "мајкрософт"

Свет

Бил Гејтс овие денови едноставно не може да престане да ги изнесува  своите мислења за коронавирусот. Во неговото последно размислување, тој  предвиде дека пандемијата...

Македонија

Со промотивен лет над Охриското и Преспанското езеро, Мајкрософт Флајт Симулатор 2020“ (Microsoft Flight Simulator“ ја претстави новата видео игра што ја развива во...