Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "маски"

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (30.11/01.12.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (28/29.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (27/28.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (26/27.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (25/26.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (24/25.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (22/23.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (21/22.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (19/20.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие(18/19.11.2020 година)на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се683прекршоци. Министерството...

Повеќе