Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Марија Митева"

Македонија

Интегрален текст од прес конференција на Марија Митева, ВМРО-ДПМНЕ Почитувани,  38.782 вкупно заболени лица, 14.661 активен случај, 1.110 смртни случаи. Венко, ова се бројки...

Македонија

Интегрален текст од прес конференција – Марија Митева, ВМРО-ДПМНЕ Бележиме непрекинат галопирачки раст на бројот на заболени од КОВИД-19. Секој ден нов рекорд, секоја недела...