Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Марина Туцаковиќ"

Забава

На 6-ти декември естрадата беше завиена во црно, бидејќи засекогаш не напушти еден од најпознатите пејачи Џеј Рамадановски. Исполнета беше последната желба на Џеј,...

Забава

“Долго размислував како би можеле овие силни емоции да се пренесат на публиката…“ Пред четири години поп пејачката Наташа Беквалац го издала последниот албум...