Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Лидија Димова"

Македонија

Директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Лидија Димова, која во изминатиот период ја разбранува јавноста со серијата скандалозни доделување европски...

Македонија

Вицепремиерот за борба против корупција, Љупчо Николовски денеска доставил предлог до премиерот Зоран Заев со кој бара политичка одговорност за директорката на Националната агенција,...

Македонија

Потпретседателот на владата, Љупчо Николовски, вечерва најави дека ќе побара разрешување на директорката на Националната агенција за европски програми, Лидија Димова, на седницата на...

Македонија

Европската Комисија (ЕК) отвори истрага за случајот со наводна злоупотреба на ЕУ фондовите Еразмус плус од страна на Националната агенција за европски образовни програми...