Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Куба"

Македонија

Амбасадорката на Куба во Македонија, Каридад Јамира Кието Милиан денеска по средбата со премиерот Заев рече дека  по урнекот на помошта што несебично ја пружи во Италија и...