Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Крива Паланка"

Македонија

На дрските телефонски измами во кои наводно член на семејството направил сообраќајка, па за одредена сума може да се спаси од затворска казна, никако...

Македонија

Градоначалникот на Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, објави дека е позитивен на корона вирус. Почитувани пријатели, роднини и сограѓани, ве информирам дека по појавата на...