Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "кражба"

Македонија

Непознати сторители изминатите неколку дена украле најмалку три вонбродски мотори и друга опрема од пловни објекти закотвени во Студенчишкиот канал во Охрид. Кражбата ја...