Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "кошмари"

Забава

Ново истражување покажува дека ноќните кошмари стануваат почести во подоцнежниот живот. Истражувачите од Кореја забележале тренд на фреквенцијата на кошмари кај постарите лица. Во...