Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "корона"

Забава

Амбалажата од ваквите намирници обавезно дезинфицирајте ја. Корона вирусот може да преживее на амбалажата од смрзнатата храна, наведуваат кинеските научници откако откриле дека избивањето...