Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "КОРОНАВИРУС"

Свет

Бил Гејтс овие денови едноставно не може да престане да ги изнесува  своите мислења за коронавирусот. Во неговото последно размислување, тој  предвиде дека пандемијата...