Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "конгрес"

Македонија

Во врска со скандалот за изборно финансирање на медиуми со нова реакција се јавија од иницијативата за вонреден конгрес, ви ја пренесуваме интегрално: Интернет...

Македонија

Иницијативниот одбор за свикување на вонреден конгрес со реакција до Мицкоски, Ви го пренесуваме соопштението во целост: Најпрвин го поздравуваме потегот што претседателот Христијан...

Македонија

Зоран Заев за формирање на неговата нова влада, најголема благодарност му должи на Христијан Мицкоски. Мицкоски да беше барем малку политички мудар , Зоран...

Македонија

Агресивноста и заканите повеќе говорат за насилникот, отколку за жртвата, објави на фејсбук Весна Дамчевска Илиевска, член на Иницијативниот одбор. Знак на слабост и немање...

Македонија

Дел од звучните имиња кои се појавија на прес конференцијата се Марина Кавракова, претседател на Унија на жени на ГК Скопје на ВМРО-ДПМНЕ, екс-градоначалникот на...