Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Колумбија"

Забава

Колумбиската убавица Даниела Алварез беше принудена да ја отстрани ногата, по компликациите на операцијата за отстранување на дел  од нејзиниот стомак. Поранешната Мис Универзум...