Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ковид-19"

Македонија

Вкупната бројка на ковид дијагностицирани во Македонија од почетокот на епидемијата изнесува 89 463 Има вкупно 11 924 активни случаи, од кои 7027 се...

Балкан

Ова мора да го знаете затоа што масовната имунизација започна во Србија, а мерките за сузбивање на епидемијата на коронавирус веројатно ќе се применуваат...