Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Кенеди"

Свет

Семејството Кенеди таму има 38 хектари имот и куќи. Имот на американскиот остров Мартас Вињард, на северниот брег на Атланскиот океан, кој и припаѓал на...